Black Snow skidutrustning
Bra resebyråer för billiga skidresor -

Bra resebyråer för billiga skidresor

Den som vill åka på skidsemester vill kunna fokusera på just en skön skidsemester. Även om ett sportlov i fjällen eller en weekendresa till Alperna med vännerna kan vara fysiskt påtagligt så handlar det ändå om att komma bort en stund för vila från vardagen och för att ladda batterierna. Det sista man vill råka ut för är att sitta och krångla när man bokar eller att man reser iväg på vinst och förlust och får leta boende och liftkort på plats.

Helst av allt vill man hitta ett bra paket med resa, boende och helst också allt det andra väsentliga som hör till en riktigt bra skidresa. Här på billigaskidresor.se har vi sammanställt en samling bra resebyråer och bokningsbolag som på olika sätt men alltid enkelt, smidigt och, framför allt, prisvärt tar dig dit du vill. En sportlovsresa med familjen till Åre och mysigt boende i en fjällstuga? Du hittar den här. Vill du och kompisgänget testa en ny destination i Alperna? Gå igenom här på sidan och du kommer att hitta flera spännande alternativ.

STS Alpresor

För den som har Alperna som favoritresmål när det gäller skidresor kan man lätt bli lite ställd inför alla de erbjudanden som finns, inte minst med tanke på alla de mysiga byar och anläggningar som finns kvar att upptäcka i Österrike, i Italien, Schweiz eller Frankrike. STS Alpresor har i mer än fyra decennier hjälpt svenska alpfantaster att hitta rätt resmål, rätt boende och, inte minst, rätt pris.

Sunwebresor

Sunwebresor har sedan starten år 2000 vuxit till att bli en av Europas ledande researrangörer, särskilt då när det gäller skidresor. Här hittar du fram till resa, boende och service av bra kvalitet samtidigt som du kan räkna med mycket fördelaktiga priser. Samtidigt framhåller man att det är viktigt att vara lyhörd för kundernas önskemål och att ha framförhållning vad gäller trender och nya resmål så att man alltid kan erbjuda det som efterfrågas.

Detta, i kombination med det stora nätverk som man byggt upp innebär att de miljontals resenärer som man har årligen kan räkna med bra resor till bra priser.

SAS

SAS – Scandinavian Airlines är en gammal och beprövad aktör på resemarknaden och givetvis gäller det även skidresor. Till fördelarna med en skidresa med SAS hör tveklöst den stora täckningen och kapaciteten. Vill du flyga inom Sverige eller Skandinavien så är det inget problem. Vill du till Alperna eller till andra platser runt om i Europa så finns det gott om alternativ. Har man redan klarat av de svenska fjällen och Alperna så kanske man känner att det är dags att ge sig ut i världen, till skidorter i Nordamerika eller Asien men man vill kanske inte behöva betala alltför hutlösa summor, då är SAS ett ypperligt alternativ.

Bredden, erfarenheten och kapaciteten är SAS stora styrkor. Här hittar du garanterat ditt resmål, rätt resa och till rätt pris.

Booking.com

Om man själv vill sätta ihop sin resa och så att säga gå runt resebyråer, arrangörer och andra mellanhänder som kan leda till extra kostnader så kan man med fördel använda sig av Booking.com. Här hittar du enkelt och smidigt fram till hundratusentals destinationer och den som gillar att resa kan ha nytta av att kolla upp Booking.com i och med att det ständigt dyker upp nya destinationer till bra priser.

Det säger sig självt att den skidintresserade har mycket att vinna på att använda sig av denna tjänst: du hittar den resa som passar dig, det hotell som passar bäst och det pris som är att föredra. Köper man allt i ett paket så finns ju risken att man uppskattar resan men inte hotellet och vice versa. På det här viset har du koll på hela kedjan och skidresan blir precis som du vill ha den och dessutom till rätt pris.